Wat meer over mij

Mijn naam is Valesca, ik ben 24 jaar oud. Ik woon in Dordrecht,  samen met mijn vriend en hondje Bourbon.

 

 Schrijven is iets wat ik al van jongs af aan heel graag doe. Iets wat ooit begon met verhalen over eenhoorns en regenbogen is inmiddels uitgegroeid tot iets groters.

 

Naast schrijven, heb ik meerdere hobby’s.
Ik sta graag in de keuken, voornamelijk om te bakken, maar ook koken vind ik geen straf. Het weekend gebruik ik dan ook graag om diverse recepten uit te proberen.
Ik kan ook genieten van een serie of een boek op de bank, lekker cocoonen noemen ze dat. Ook ben ik gek op interieur en daar ben ik dan ook graag mee bezig in huis.

Toch ben ik niet alleen maar binnen te vinden hoor. Ik ga graag naar buiten, met de hond, het bos in bijvoorbeeld, ik ben namelijk gek op hiken. Hoewel dit in Nederland niet altijd even makkelijk kan. Daarom ga ik op reis! Niet alleen om te hiken hoor, ook omdat ik graag wat van de wereld zie, een beetje cultuur snuiven en van de natuur genieten.

 

Wellicht zie je enkele van bovenstaande onderwerpen een keer terugkomen onder het kopje ‘blog’. Met dit kleine stukje tekst hebben jullie me een klein beetje beter leren kennen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0